Η Λίτσα Γιαγκούση τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στη συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μετά το χωρισμό της από τον Χρήστο Δάντη, λόγω διάφορων προσωπικών θεμάτων, είχαν να μιλήσουν 10 χρόνια!

«Με τον Χρήστο Δάντη ήμασταν μαζί πέντε χρόνια μαζί με τον γάμο. Τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό με τον Χρήστο Δάντη δεν είχαμε καλή σχέση για αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω γιατί. Όχι για τη δουλειά. Εξαιτίας προσωπικών θεμάτων. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Έχω ξεχάσει. Αλλά δεν είχαμε επαφή για 10 χρόνια. Αλλά τώρα έχουμε ωραία σχέση. Έχουμε τη σχέση που πρέπει να έχουν άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί στο παρελθόν. Το βρίσκω τρελό να έχεις αγαπηθεί με κάποιον άνθρωπο, να έχει υπάρξει ο άνθρωπος σου και μετά να χωρίζεις και να μη λες ούτε καλημέρα. Βρισκόμαστε για να τα πούμε. Τηλεφωνιόμαστε. Δεν θα υπήρχε λόγος να έχουμε τυπική σχέση. Γενικά δεν έχω τυπικές σχέσεις. Αν δεν είναι ουσιώδεις δεν τις θέλω καθόλου», ανέφερε η Λίτσα Γιαγκούση.

Η τραγουδίστρια κλήθηκε στη συνέχεια να σχολιάσει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη «Κ@ρι@λ@ σε μισώ» που έχει προκαλέσει ντόρο.

«Αυτό που ήθελε το κατάφερε. Ο Χρήστος είναι πολύ ροκ παιδί. Είναι ένας πολύ ευφυής καλλιτέχνης. Μεγάλος καλλιτέχνης. Εμένα δεν μου αρέσει να σχολιάζω συνανθρώπους και δη καλλιτέχνες, πόσο μάλλον τώρα τον Χρήστο. Νομίζω ότι αυτό που ήθελε το κατάφερε. Ακούω ότι γίνεται επιτυχία το κομμάτι».