«Είναι 100% μυθεύματα» είπε η Liza Minnelli για τις φήμες που τη θέλουν να έχει έρθει κοντά με τη Renee Zellweger, η οποία πρωταγωνιστεί σε βιογραφική ταινία για την Judy Garland, που είναι στα σκαριά.

Και άσκησε κριτική σε δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι διάκειται ευνοϊκά απέναντι στην ταινία που βασίζεται στη ζωή της μαμάς της (μπαμπάς της ήταν ο σκηνοθέτης Βινσέντε Μινέλι).

«Ποτέ δεν συναντήθηκα και ποτέ δεν μίλησα με τη Renee Zellweger… Δεν ξέρω πώς άρχισαν αυτές οι ιστορίες, αλλά ούτε επιδοκιμάζω ούτε εγκρίνω την επικείμενη ταινία. Με κανέναν τρόπο» έγραψε η Liza Minnelli στη σελίδα της στο Facebook.

Με τίτλο «Judy», το πρότζεκτ της BBC Films επικεντρώνεται στα shows της Judy Garland– sold-out, όλα – στο λονδρέζικο νάιτ κλαμπ «Talk of the Town», λίγους μήνες πριν τον θάνατό της, το 1969, από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Τομ Ετζ (γνωστός από το «The Crown»), σκηνοθέτης θα είναι ο υποψήφιος για Tony, Ράπερτ Γκουλντ, και στην ταινία θα ακουστούν κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια της Γκάρλαντ.