Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν σήμερα η Λουκία Παπαδάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος συμμετέχει στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στη «Λάμψη».

«Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά. Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα» αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Δεν συνδυάσαμε τη σειρά με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί… Δεν ήμουν έγκυος όταν γράφτηκε. Έχει έναν τρόπο και φαίνεται το άτιμο, δεν το ανακοίνωσα. Εγκυμονούσε η Σάντρα, πριν μείνει έγκυος η Λουκία. Μου έλεγαν τι πειστικά παίζετε την έγκυο! Έκανα έναν χρόνο παύση, είχα μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και έκανα εκπομπή στην ΕΡΤ 3. Στη σειρά ήμουν στην Αμερική» αποκάλυψε η Λουκία Παπαδάκη.