Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Λουκία Παπαδάκη. Η ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο πριν γεννηθεί ο γιος της, την απειλή που δέχθηκε για τη Λάμψη, το Μαύρο Ρόδο και για το συγκινητικό μήνυμα της προς τον Χρήστο Πολίτη.

«Το διαζύγιο μου βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση. Εκτός από αυτόν της μάνας, υιοθέτησα όλους τους ρόλους στο μεγάλωμα του γιου μου. Χώρισα φιλικά με τον πατέρα του γιου μου, αλλά λόγω ειδικών συνθήκων ήταν δύσκολο να είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού. Με έχει συγκινήσει βαθιά ο γιος μου όταν, ως ενήλικας, μου είπε “μην ανησυχείς μάνα, όλα καλά τα έκανες”. Εδώ και πολλά χρόνια ζω με τον σύντροφό μου και είναι σαν γάμος, εγώ είμαι υπέρ του γάμου. Νομίζω ότι με τον σύντροφό μου πρέπει να παντρευτούμε, μάλλον έφτασε η ώρα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο: «Η Κύρα στο Μαύρο Ρόδο δεν έχει νόρμες, δεν ταιριάζει σε καλούπια. Ο Θέμης Καστρινός είναι συναρπαστικός τύπος, τα κακά παιδιά είναι ελκυστικά και γοητευτικά. Η Κύρα και ο Θέμης γνωρίζονταν από καιρό και όταν μπήκε στο σπίτι ως γαμπρός της Αγγελικής, κήρυξε εσωτερικά τον πόλεμο. Δεν ξέρω αν η Κύρα υπήρξε ποτέ ζευγάρι με τον Θέμη, αλλά το εύχομαι γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον. Την Κύρα τη στενεύει η μητρότητα, ας απενοχοποιήσουμε πολλές γυναίκες στον κόσμο, που δεν τους πάει η μητρότητα. Η Κύρα αγαπούσε πολύ τον άντρα της που έχει πεθάνει, ήταν μεγάλος έρωτας».