Λουλούδια και χειρόγραφα σημειώματα στην μπρασερί της Νέας Υόρκης που κάποτε είχε δουλέψει ο Bourdain

Λουλούδια και χειρόγραφα σημειώματα στην μπρασερί της Νέας Υόρκης που κάποτε είχε δουλέψει ο Bourdain

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Anthony Bourdain πέθανε, πολλοί κάτοικοι της Νέας Υόρκης άρχισαν να συρρέουν σε μέρη που είχε κάνει διάσημα μέσα από την εκπομπή του ή την ίδια του τη ζωή.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκατοντάδες άνθρωποι πέρασαν από τη γαλλική μπρασερί Les Halles, ένα κατάστημα στο οποίο παλιά είχε εργαστεί ο Bourdain και το μέρος όπου συνέγραψε το βιβλίο το βιβλίο Kitchen Confidential.Το εστιατόριο έγινε μνημείο του Anthony Bourdain καθώς η είσοδός του είναι πλέον γεμάτη φωτογραφίες, λουλούδια, χειρόγραφα σημειώματα και αντικείμενα.Ο κόσμος περιγράφει στα γράμματά του πόσο εμπνεύστηκε από τον διάσημο σεφ και παρουσιαστή και το πόσο μεγάλη απώλεια ήταν ο θάνατός του.

Τα μηνύματα είναι συγκινητικά και οι εικόνες συγκρίνονται μόνο με αυτές που έχουμε δει σε θανάτους καλλιτεχνών, αποκαλύπτοντας έτσι το πόσο αγαπητός ήταν ο Bourdain. Νεότερα για την κηδεία δεν υπάρχουν καθώς η γραφειοκρατία κρατά ακόμη τη σορό του στη Γαλλία, εκεί όπου βρέθηκε νεκρός την περασμένη Παρασκευή.

 

 

Scroll To Top