Πέντε μήνες έχουν συμπληρωθεί από τη μέρα που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του ο Mad Clip.

Ωστόσο ακόμα και μετά το θάνατό του, ο τράπερ συνεχίζει τις επιτυχίες αφού σε λίγους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος του δίσκος.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του αδικοχαμένου Mad Clip μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ο παππούς του δηλώνοντας χαρακτηριστικά: 

«Εκείνο που ξέρω, ότι η μάνα του έχει κάποιον δικηγόρο και ότι λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα απ’ τα καινούρια τραγούδια. Τα παλιά δεν ήτανε πουθενά… Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί. Τα λεφτά φαγωθήκανε, κουμάντο έκανε η Αρετή. Τη μάνα του την ρώτησα, «σου δώσε της λέω η Αρετή λεφτά;», Μου λέει «όχι, δε μου ‘δωσε»

Στη συνέχεια ο παππούς του Mad Clip πρόσθεσε:

«Στις 17 του μηνός έρχεται αυτός ο μάνατζερ από την Αμερική και μου είπανε θα με φωνάξουν κι εμένα. Τώρα είναι μάνα και κόρη ας πούμε. Ότι είναι δικαιώματα ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι, ο,τι πάρει, καταλάβατε; πρόσθεσε ο ίδιος και συνέχισε: «Εγώ θέλω να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου. Και εγώ και η γυναίκα μου. Πλην όμως ας πούμε δεν θέλω να ακούω το τραγούδι αυτό που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής!».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!