Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε χθες στα μουσικά βραβεία Mad προκειμένου να απονείμει ένα βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ και ο λόγος ήταν ο καβγάς του Snik και του Light.

Η 34χρονη τη στιγμή του καβγά βρισκόταν στη σκηνή προκειμένου να απονείμει το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου και προσπάθησε να διατηρήσει τη ψυχραιμία της. «Όχι βία, όχι βία. Εδώ είναι γιορτή» φώναζε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τη σκηνή, τη στιγμή του άγριου καβγά.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου, είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Είναι πολύ κρίμα αυτό που γίνεται. Πάγωσα λίγο, προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Προσπάθησα να πω κάτι από το μικρόφωνο. Είπα ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας και πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς τα πράγματα ξέφυγαν. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου, δεν αγχώθηκα. Έτρεξα να της μιλήσω για να την ηρεμήσω, της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πολύ τρομαγμένη» συνέχισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!