Ο Δημήτρης Αποστόλου και η Μάγδα Πένσου κατέληξαν σε βελούδινο διαζύγιο, για χάρη των παιδιών του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε κοινή συναινέσει να λύσει τον γάμο του όσο πιο ανώδυνα μπορούσε, έχοντας πάντα γνώμονα τα δυο παιδιά που απέκτησε στα δώδεκα χρόνια έγγαμου βίου του.

Ο δικηγόρος του γνωστού σεναριογράφου Αλέξανδρος Πασιάτας αποκαλύπτει στην εφημερίδα το διαζύγιο του ζευγαριού βγήκε και κάθε πλευρά ακολουθεί τον δικό της δρόμο, έχοντας πάντα στο μυαλό του την ανατροφή των δύο γιων του.

«Έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου ο εντολέας μου και γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, καθώς και η ηθοποιός Μάγδα Πένσου αποφάσισαν να χαράξουν χωριστούς δρόμους.

Παρά το γεγονός ότι για αρκετό διάστημα υπήρχαν προστριβές και η λύση ενός συναινετικού διαζυγίου δεν διαφαινόταν ως μια πιθανή λύση, εντούτοις αμφότερα τα μέρη, με γνώμονα το συμφέρον των τέκνων τους αλλά και λόγω της παρέλευσης ενός ικανοποιητικού χρονικού διαστήματος, το οποίο κατάφερε να απαλύνει τις αρχικές έριδες που αναπόφευκτα φέρνει ένας χωρισμός, ο κ. Αποστόλου και η κ. Πένσου προχώρησαν στη συναινετική λύση του γάμου τους» αναφέρει ο κ. Πασιάτας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!