Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια της δημοσιογράφου Μάγδας Τσέγκου τις τελευταίες ημέρες, αφού ο 14χρονος ανιψιός της έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανή.

Η δημοσιογράφος είναι σοκαρισμένη από το γεγονός, αφού είχε τεράστια αδυναμία στον Άγγελό της.

Μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η Μάγδα Τσέγκου δημοσίευσε μια φωτογραφία του πολυαγαπημένου ανιψιού της, γράφοντας ένα κείμενο που «ραγίζει» καρδιές.

«Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας. «Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλό.

Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού. Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές μας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας. Η οικογένεια μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο Αγγελός μας».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!