Λίγο πριν γίνει 30 ετών η Μαλού έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Juan Rodriguez.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και λίγα χρόνια μετά γίνονται ζευγάρι. Ο καρπός του έρωτά τους δεν άργησε να έρθει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως το παιδί ήταν κάτι που πάντα ήθελε στη ζωή της.

«Το θέλαμε. Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι. Στην ουσία η σχέση μας μετρούσε περίπου ενάμιση χρόνο όταν γεννήθηκε ο μικρός. Η καθημερινότητά μας άλλαξε, αλλά όχι αρνητικά. Δεν είμαστε το συνηθισμένο ζευγάρι που είναι όλη μέρα σε ένα σπίτι με το παιδί. Οι δουλειές μας απαιτούν να λείπουμε αρκετές ώρες» είπε η ίδια και στη συνέχεια μίλησε το πώς βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης. «Μέχρι τον έκτο μήνα δούλευα κανονικά. Θυμάμαι, μέχρι μέσα Ιουνίου βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη και τραγουδούσα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όταν άρχισε να φαίνεται η κοιλιά μου, σταμάτησα και, καθώς ετοίμαζα τον πρώτο μου δίσκο, έκανα μόνο τις ηχογραφήσεις στο στούντιο. Στον ένατο μήνα, λίγο πριν γεννήσω, ηχογραφούσα το “Ποια ζωή”. Είχα πάει στο στούντιο με την κοιλιά στο στόμα. Tο κουπλέ το “έβγαλα” άνετα, γιατί ήταν πιο χαλαρό. Μόλις μπήκε το ρεφρέν ξύπνησε ο μπέμπης στην κοιλιά και άρχισε να κλοτσάει. Σταμάτησα και ξάπλωσα στον καναπέ μέχρι να ηρεμήσει. Τελικά το “βγάλαμε”. Τον τάραξα τον καημένο».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!