Πριν 1,5 χρόνο περίπου, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά ενώ πριν λίγο καιρό επέστρεψε δυναμικά στην δισκογραφία με την κυκλοφορία του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου.

Η Μαλού Κυριακοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε τα πρώτα συναισθήματα που ένιωσε όταν έμαθε πως θα γίνει μαμά, χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί την αγωνία που είχε για το αν θα καταφέρει να συνδυάσει τη μητρότητα με τη δουλειά της.

«Όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Πάντα ήθελα να γίνω μαμά σε μικρή ηλικία και πιο μικρή αν γινόταν. Σίγουρα με άγχωσε το πώς θα καταφέρω να φτιάξω το πρόγραμμά μου συνδυαστικά με το παιδί που πάντα θα είναι προτεραιότητά μου, για να μπορέσω να συνεχίσω τη δουλειά μου και να μην χαθώ. Κακά τα ψέματα όσο λείπεις από αυτούς τους χώρους δεν θα είναι κάποιος εκεί να σε περιμένει» είπε η όμορφη τραγουδίστρια.

Λίγο μετά, αποκάλυψε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και την οδήγησε στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του γιου της, να μη μπορεί να τον φροντίσει όπως θα ήθελε.

«Είχα ένα θέμα με την μέση μου και μπήκα στο χειρουργείο. Γέννησα με καισαρική για αυτό τον λόγο. Ήμουν σχεδόν κατάκοιτη από τη μέση μου. Μετά δεν μπορούσα να φροντίσω το παιδί μου, δε μπορούσα να το πάρω αγκαλιά, να το τακτοποιήσω μόνη μου, έπρεπε να έχω πάντα κάποιον δίπλα μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που με πείραξε πάρα πολύ γιατί ένιωσα ότι δεν είμαι τόσο ικανή όσο θα ήμουν αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα» εξομολογήθηκε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!