Η Μάνια Ντέλου μιλώντας στο «Happy Day», αναφέρθηκε στην απόφασή της να κλείσει το ζαχαροπλαστείο, στις κρίσεις πανικού αλλά και τη ζωή της σήμερα.

«Έκλεισα το ζαχαροπλαστείο. Σε μια νύχτα την απόφαση αλλά ουσιαστικά το είχα μελετήσει. Είχα πει ότι όταν τα παιδιά θα γίνουν 18 ετών θα φύγω, θέλω να γυρίσω τον κόσμο τώρα. Έχω αλλάξει τόσο πολύ τη ζωή μου που μπροστά μου δεν θέλω να σκεφτώ κάτι, θέλω απλά να ζήσω», είπε αρχικά η Μάνια Ντέλου.

Όσον αφορά τις κρίσεις πανικού είπε: «Είχα περάσει κρίσεις πανικού. Μη νομίζεις ότι το έχω ξεπεράσει, άλλες φορές έρχεται άλλες όχι. Τότε όταν έλεγες ότι έχεις κρίσεις πανικού έλεγαν ότι είσαι τρελός, δεν καταλάβαινε ο άλλος τι νιώθεις. Τώρα νομίζω ότι έχει ο περισσότερος κόσμος. Όταν έβγαινα στην Σταματίνα τότε, είχα κρίσεις πανικού. Πολλές φορές αν την ρωτήσεις, ερχόμουν κι έκανα πίσω. Παρ’ όλα αυτά πήγαινα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Δέσποινα Βανδή, λέγοντας: «Δεν κάνουμε πια τόση κολλητή παρέα. Έχει πολλές υποχρεώσεις και είναι λογικό. Ξέρεις, τα προγράμματα μετά από κάποιο διάστημα, θα πρέπει να ταιριάξουν και οι συγκυρίες. Με τη Δέσποινα ήταν ωραίο γιατί τα παιδιά μας είχαν ίδια ηλικία. Είναι φάσεις στη ζωή που με κάποιους ανθρώπους κουμπώνεις.  Αυτό είναι. Η κόρη μου έκανε κολλητή παρέα με τη Μελίνα Νικολαΐδη».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!