Μαντώ: «Ήμουν μονίμως σε δίαιτα! Άπειρες φορές πήγα να λιποθυμήσω στην πίστα»

Μαντώ: «Ήμουν μονίμως σε δίαιτα! Άπειρες φορές πήγα να λιποθυμήσω στην πίστα»

H Μαντώ έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μας εξέπληξε με τις αποκαλύψεις της για την προσωπική της ζωή. Όπως εξήγησε η γνωστή τραγουδίστρια, περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς βρισκόταν μονίμως σε δίαιτα, ενώ όπως εξομολογήθηκε, ήταν άπειρες οι φορές που ένιωθε ότι θα καταρρεύσει πάνω στην πίστα.

«Οπωσδήποτε στερήθηκα πράγματα. Δεν έζησα σαν κανονική γυναίκα. Η μεγαλύτερη θυσία που έκανα ήταν ότι ήμουν μονίμως σε δίαιτα. Είχα λίγα παραπανίσια κιλά και έπρεπε να τα χάσω και αυτό είχε επίπτωση στην υγεία μου.

Είχα υποθερμίες, ζαλάδες, μου έπεφτε η πίεση, ο σίδηρος, αναιμίες, θυρεοειδής. Ήμουν σε μια διαρκή δίαιτα, είχα να φάω πατάτες δέκα χρόνια. Ήταν της μόδας τότε οι πάρα πολύ αδύνατες κοπέλες. Ευτυχώς καταρρίφθηκε αυτό, απενοχοποιήθηκαν οι καμπύλες επιτέλους. Άπειρες φορές μου είχε έρθει να λιποθυμήσω πάνω στη σκηνή. Δεν με στεναχώρησε η θέση που πήρα στη Eurovision. Ξέρω ότι ουσιαστικά είναι ποια χώρα μπορεί να το αναλάβει, εκεί πάει ο διαγωνισμός. Τα ήξερα αυτά και πήγα για τη συμμετοχή, πήγα για να ερμηνεύσω και όχι να διαγωνιστώ. Η Έλενα Παπαρίζου ήταν τυχερή, εν αντιθέσει με εμένα, γιατί συνέπεσε και στη χρονιά που ο κύριος Αβραμόπουλος ήθελε τον διαγωνισμό.

Πήρα τη 17η θέση γιατί η χώρα δεν έδειξε ενδιαφέρον τότε. Είχα ζητήσει έναν ανεμιστήρα να μου φυσάει τα μαλλιά και ούτε αυτό δεν μου έφεραν. Ήταν πολύ φτωχή η συμμετοχή μας τότε. Δεν έφταιγε η ΕΡΤ, δεν υπήρχε μπάτζετ από το υπουργείο», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top