Μάρθα Καραγιάννη: Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Μάρθα Καραγιάννη: Ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Ανησυχία έχει προκαλέσεις τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο καλός φίλος της ηθοποιού και γιατρό Δημήτρης Σούρας ανέφερε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της αναφέροντας μάλιστα και την ακριβή διάγνωση των γιατρών.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα.. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για πυρετό…Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός. Όταν όμως έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμε που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής…. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.

«Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ» είπε η Μάρθα Καραγιάννη μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία απαντώντας στις ευχές για περαστικά ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top