Μάρθα Καραγιάννη: Με τρεμάμενη φωνή στη κηδεία της ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου

Μάρθα Καραγιάννη: Με τρεμάμενη φωνή στη κηδεία της ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου, αποχαιρέτησαν τη Μάρθα Καραγιάννη. Η σπουδαία ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 82 ετών, σκορπώντας θλίψη στους δικούς της ανθρώπους, αλλά και σε όσους τη θαύμαζαν για τη μεγάλη καριέρα και την προσωπικότητά της.

Από νωρίς το πρωί, πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Α' νεκροταφείο για να της πει το τελευταίο «αντίο». Ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους, ήταν και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επί 12 περίπου χρόνια σύντροφος της γνωστής ηθοποιούς.

«Τώρα τι να σας πω. Να πω το αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο… Θα πρέπει να περάσει πάρα πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στη Μάρθα Καραγιάννη αντίο. Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που έγινε μία δυνατή φιλία, οικογένεια. Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα ίσως έγινα πιο σοβαρός σαν άνθρωπος.

Τη Μάρθα θέλω να βλέπω, δε θέλω να βλέπω καμία ταινία της Μάρθας. Εγώ τη Μάρθα δεν την αγάπησα γιατί ήταν σταρ του ελληνικού κινηματογράφου. Εγώ τη Μάρθα τη γνώρισα σαν έναν άνθρωπο ντόμπρο, ειλικρινή, με θέληση να ζήσει και να κάνει οικογένεια» είπε, με τρεμάμενη φωνή ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 

Scroll To Top