Μαρί Κυριακού: «“Εκμεταλλεύτηκα” τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 για να πραγματοποιήσω ένα όνειρο ζωής»

Μαρί Κυριακού: «“Εκμεταλλεύτηκα” τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 για να πραγματοποιήσω ένα όνειρο ζωής»


Για τη φιλανθρωπική της εκπομπή μίλησε η Μαρί Κυριακού. «Αυτή η εκπομπή ήταν μια επιθυμία που είχα από τότε που ήμουν ηθοποιός. Όταν βρέθηκε το κατάλληλο έδαφος, τόλμησα να το προτείνω και είχα θετική ανταπόκριση. Θα μπορούσα να πω πως “εκμεταλλεύτηκα” τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 για να πραγματοποιήσω ένα όνειρο ζωής. Δεν υπήρχε μέχρι τότε κάτι αντίστοιχο στην τηλεόραση και δεν ξέρω αν υπάρχει και σήμερα.

Αυτό που κατάλαβα πολύ νωρίς είναι πως ο καθένας μας μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά. Κι εγώ ως μονάδα επισκεπτόμουν στο παρελθόν ορφανοτροφεία, ξενώνες, κάποια ιδρύματα με σπουδαίους σκοπούς, αλλά είχα συνειδητοποιήσει πως ελάχιστα από αυτά τα ιδρύματα αυτά είχαν τον τρόπο να προβληθούν για να τα μάθει ο κόσμος. Τότε, λοιπόν, είχα σκεφτεί πως μια διαφορετική τηλεοπτική εκπομπή θα μπορούσε να δώσει βήμα και φωνή σε ανθρώπους και οργανώσεις που δεν είχαν άλλο τρόπο να ακουστούν.

Είναι διαφορετικό να προσφέρει ο καθένας μόνος του από το να ενωνόμαστε όλοι μαζί. Για μένα το Με Αγάπη έφτασε στον ένατο χρόνο γιατί δίνει φωνή σε όσους χρειάζονταν να βοηθηθούν και δεν ήξεραν πώς να ακουστούν, αλλά και ενημέρωση σε όσους ήθελαν να βοηθήσουν και δεν γνώριζαν τον τρόπο... Στόχος της εκπομπής είναι να δίνουμε το μήνυμα πολύ γρήγορα και όποιος θέλει να κρατά την πληροφορία. Δεν θέλουμε να πιέσουμε ή να κουράσουμε κανέναν», είπε στο people η Μαρί Κυριακού.
Scroll To Top