Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για το παγωμένο της βλέμμα στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη Σχίζα που συζητήθηκε

Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για το παγωμένο της βλέμμα στην ανακοίνωση της νίκης του Στάθη Σχίζα που συζητήθηκε

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η αντίδραση της συντρόφου του Άρη Σοϊλέδη, Μαρίας Αντωνά, όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι νικητής του 5ου κύκλου του Survivor είναι ο Στάθης Σχίζας και όχι ο αγαπημένος της.

Η αντίδρασή της έγινε viral, με αποτέλεσμα η Μαρία Αντωνά να θελήσει να απαντήσει μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». 

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα.

Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Τον Στάθη τον αγκάλιασα και πίσω στο backstage και του ευχήθηκα να δει και το παιδί του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της τηλεόρασης. Μην παρερμηνεύετε παιδιά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω, έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του», ξεκαθάρισε η Μαρία Αντωνά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top