Η Μαρία Αντωνά, το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνάντησης της με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, με την οποία βρέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά την επιστροφή της πρωήν παίκτριας του Survivor στην Ελλάδα.

«Ήταν μια πολύ γλυκιά προσέγγιση από την ίδια, καθώς δεν μετρούσε ούτε μια μέρα στην Ελλάδα. Μου έστειλε μήνυμα και αυτά τα οποία είπε, τα έκανε και πράξη. Ήταν πάρα πολύ γλυκιά η προσέγγισή της. Ήταν ένα παιδί το οποίο συνάντησα χθες και ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν ανταπαντήσω θετικά σε αυτή την πρόσκληση. Την ευχαριστώ πολύ.

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, που νιώθω την αλήθεια της μέσα από τα μάτια της. Η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά ταραγμένη και δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης μέσα. Ακόμα και αυτή η πληροφορία που μπορεί να υπήρχε ότι κάτι ακούγεται γύρω από αυτούς. Δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος της κατάστασης και αυτό που έλεγε η ίδια είναι πως δεν της περνούσε από το μυαλό πως έχει συμβεί όλο αυτό.

Έχει δει κάποιο μέρος υλικού, έχει διαβάσει κάποια σχόλια και είναι και αρκετά στεναχωρημένη και η οικογένειά της μου είπε. Μου είπε πως “όσο δύσκολο είναι για σένα που είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι και για μένα γιατί έπρεπε να απολογηθώ στη μητέρα μου, στον πατέρα μου και να μπαίνω σε μια φάση να απολογούμαι”», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!