Εδώ και μερικές μέρες η Μαρία Αραμπατζή πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς στη ζωή ήρθε το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, Ανδρέα Μήτσαινα.

Το χαρμόσυνο γεγονός, μάλιστα, είχε αποκαλύψει στα social media η αδελφή της Μαρίας, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έγινε θεία!

Το βράδυ της Πέμπτης, η δημοσιογράφος Μαρία Αραμπατζή δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της. Στη φωτογραφία ο Ανδρέας κρατά τρυφερά το μωράκι τους στην αγκαλιά τους και η ευτυχισμένη μανούλα του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο κεφαλάκι του.

«Πριν από 1 χρόνο τέτοια μέρα ευχήθηκα με όλη την δύναμη της ψυχής μου να μας αξιώσει ο Θεός να ολοκληρωθεί η Ευτυχία μας και να μεγαλώσει η Οικογένεια μας. Ο Θεός φάνηκε γενναιόδωρος μαζί μας και ήρθες στη Ζωή μας λίγες μέρες πριν, και τα άλλαξες όλα!! Όσα κι αν έχουν ειπωθεί όσα κι αν έχουν περιγραφεί για την αγάπη αυτή, τίποτα δεν μπορεί να προσεγγίσει την πραγματικότητα. Κάθε ώρα που περνά η αγάπη μεγαλώνει και πολλαπλασιάζεται», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Αραμπατζή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!