Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε στον Φρέντυ Γερμανό, τις αμβλώσεις και τη σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή και δεν βρισκόμαστε συχνά. Δεν θέλω να της το χαλάσω! Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται. Όταν είχα τον καρκίνο συνέχεια με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν πέρασε όμως μία φορά να με δει. Την αγαπώ αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το καταθέσω», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Παράλληλα, η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στο γεγονός που την έκανε να μετανιώσει, ενώ μοιράστηκε μία τραυματική εμπειρία που είχε. 

«Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Μου είπε “σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ”. Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας της, όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο στον μαστό. Όπως εξομολογήθηκε, ήθελε να κάνει μαστεκτομή και είπε στον γιατρό να μην της αφαιρέσει το στήθος αν δεν βρει όγκο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!