Μαρία Ιωαννίδου: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

 Μαρία Ιωαννίδου: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

 

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not» μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι μετά τις χθεσινές της δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη δέχτηκε κάποια απειλητικά μηνύματα.

«Με μαλώσανε και είχα και κάποια τηλέφωνα απειλητικά. Γιατί στηρίζω; Τίποτα δεν στηρίζω. Εγώ αισθάνομαι πως έχουμε πένθος. Πως πενθούμε τον καλλιτέχνη κυρίως και τον σπουδαίο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη. Τελείωσε, τιμωρήθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Γιατί αυτός ο διχασμός;

Με πήραν κάποιο συνάδελφοι και μου είπαν “πρέπει να τον θάψουμε”. Μα θαμμένος είναι. Ωστόσο δεν παύω να σκέφτομαι τον γιο του. Που θα πάει αυτό το παιδί; Πως θα επιβιώσει με αυτό το όνομα; Πως θα ζήσει;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ασθενής. Θα μπορούσε να έχει εκατομμύρια γυναίκες με το κύρος και τη γοητεία του, με όλο αυτό που κάνει... Εμένα με πονάει.

Με είχε φλερτάρει και μένα. Του άρεσα. Όχι με επιθετικούς τρόπους. Δεν με πέταξε στο κρεβάτι να με βιάσει. Δε με βίασε. Αλλά είχα και εγώ τον τρόπο μου. Πρέπει να έχουμε και τον τρόπο μας. Δεν συμβαίνουν μόνο στο θέατρο αυτά.

Μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά. Δεν τους πέρασε. Τι κάθεσαι; Φύγε από τη δουλειά. Πολύ απλά φύγε.

Αυτό για τον θείο μου δεν θα το ακούγατε αν δεν ήταν η συγκεκριμένη περίπτωση. Ήμουν 14 ετών και είχα παρενοχλήσει από τον θείο μου. Οι γονείς μου δε με πίστεψαν όταν τους το είπα. Μου είπαν ότι λέω σαχλαμάρες, αλλά είχαν το νου τους.

Ξαναλέω πως είμαι με τα κορίτσια που δέχτηκαν επίθεση. Είναι εκλεκτά κορίτσια και δικαιώθηκαν. Αλλά δικαιώθηκαν. Από εκεί και πέρα να μην παίξουμε μπουνιές μεταξύ μας. Και να μη βεβηλώσουμε το θέατρο. Βγαίνω έξω και ντρέπομαι», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top