Μαρία Καζαριάν: Όλα όσα είπε on camera για το ροζ βίντεο με την αδερφή της Ειρήνη

Μαρία Καζαριάν: Όλα όσα είπε on camera για το ροζ βίντεο με την αδερφή της Ειρήνη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκε η αδερφή της νικήτριας του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, η οποία μίλησε για το ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και το οποίο κάποιοι συνέδεσαν με το όνομα της αδερφής της!

«Ξυπνήσαμε μια μέρα και ενημερωθήκαμε γι' αυτό το δημοσίευμα. Πάθαμε ένα σοκ. Την εφημερίδα δεν την γνωρίζαμε και δεν ήξερα και ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης. Μας έστειλαν ένα βίντεο, το βλέπουμε, δεν είχε καμία σχέση με την Ειρήνη. Η Ειρήνη ήταν σε μια κατάσταση, “ναι παίζουν με το όνομά μου αυτή τη στιγμή αλλά δεν είμαι εγώ”.

Δεν έκλαψε. όχι, απλά είχε σοκαριστεί, με το πως μπορεί ένας άνθρωπος να βγάζει στη φόρα ένα τέτοιο βίντεο, που αυτό απαγορεύεται και να σχολιάζει με αυτά τα λόγια. Πήραμε δικηγόρους, κάναμε ένα εξώδικο στον κύριο που το έβγαλε.

Η Ειρήνη στην αρχή ήταν σε άσχημη κατάσταση! Θα το βρει από τον Θεό. Δεν θέλω να τη βάλω όμως στη διαδικασία να κάνει μήνυση. Η Ειρήνη δεν θέλει να κάνει μήνυση. Ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είναι εκείνη, είναι ξεκάθαρο αυτό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καζαριάν.
Scroll To Top