Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», μίλησε η Μαρία Κίτσου, η οποία αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη καθώς και τα δημοσιεύματα που αφορά την προσωπική της ζωή.

«Η ζωή είναι ένας στρόβιλος. Έχει τα πάνω της, τα κάτω της, τα άσχημα της, τα ευχάριστα της. Έχει επιτυχίες και δραματικά γεγονότα αλλά το θέμα είναι να αγαπάς τον στρόβιλο. Δεν υπάρχει άλλη ευτυχία παρά μόνο ζωή και πρέπει να την αγαπάς με ότι κι αν σου φέρει», είπε η Μαρία Κίτσου και πρόσθεσε: «Είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος αλλά είμαι φύσει αισιόδοξη».

«Βεβαίως και έχω συμβουλευτεί ειδικό. Και ψυχοθεραπεία έχω κάνει στο παρελθόν και κάνω ακόμα. Νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε έναν σύμβουλο με το που γεννιόμαστε. Δεν γίνεται αλλιώς, η ζωή είναι μια τρέλα» πρόσθεσε η ηθοποιός στην εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού. «Φυσικά και το καταλάβαινα, ήταν πολύ δύσκολο.

Ένιωθα πραγματικά ότι έχω βουλιάξει και είχα φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω άνθρωπο. Πάντα υπήρχε όμως η κραυγή για ζωή και η κραυγή για βοήθεια, δεν το πέρασα ποτέ μόνη μου». «Ζητούσα από τους δικούς μου ανθρώπους να με στηρίξουν, έκανα την θεραπεία μου, την αγωγή μου και βγήκα από το σκοτάδι μου», είπε στη συνέχεια η Μαρία Κίτσου.

Δείτε τι άλλο είπε εδώ:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!