Η Μαρία Κορινθίου ξέκλεψε λίγο χρόνο για τον εαυτό της και βγήκε για ψώνια! Ο φωτογραφικός φακός του Govastilettog.r την απαθανάτισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με casual εμφάνιση.

Η γνωστή ηθοποιός κοίταξε τις βιτρίνες και αγόρασε αρκετά πράγματα, κάτι που φαίνεται και από τις τσάντες που κρατάει στα χέρια!

Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα total black look το οποίο “έσπασε” με ένα κόκκινο παντελόνι.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από το Πρωινό τονίζοντας ωστόσο πως η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα παραμένει άριστη.

«Δε θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Τέλος πάντων. Μην παρερμηνευτούν όμως τα λόγια μου. Το ότι δε θα είμαι, δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο αλλά επειδή εγώ θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Προτεραιότητα έχει το κανάλι μου. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου είναι αυτό που είμαι, το ότι είμαι ηθοποιός… Δε μπορώ να σας πω πολλά, δεν είναι ότι δε θέλω, ούτε ότι θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency