Μαρία Μαρκέζη: Το ξέσπασμα για το bullying που δέχθηκε η κόρη της Κιάρα Μαρκέζη

Μαρία Μαρκέζη: Το ξέσπασμα για το bullying που δέχθηκε η κόρη της Κιάρα Μαρκέζη


To μεσημέρι του Σαββάτου η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπη «Dot», η οποία και μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης της, Κιάρας, στο My Style Rocks αλλά και τη σχέση τους με τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η φωτογράφος αποκάλυψε πως όταν έμαθε για τη συμμετοχή της κόρης της στον διαγωνισμό μόδας, στην αρχή ήταν αρκετά διστακτική ωστόσο στη συνέχεια της είπε να κάνει αυτό που πιστεύει.

«Στην αρχή ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε.. Τα παιδιά σήμερα στα 19 είναι γύρω στα 15» είπε για τις πρώτες μέρες τις Κιάρα στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια μίλησε για το bullying που δέχτηκε η κόρη της στο σχολείο εξαιτίας του παππού της αλλά και το πώς κατάφεραν να το αντιμετωπίσουν.

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της και πόσο μάλλον όταν η Κιάρα είναι παιδί ενός υπουργού, ο παππούς της υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκει σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρεται άσχημα. Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή, λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς, και υπήρχε bullying προς την Κιάρα μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε, είχε και εκεί θέμα. Η Κιάρα πήγε μια χρονιά σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δεν υπήρχε πια η οικονομική δυνατότητα για να συνεχίσει. Γενικότερα, όμως, ήμασταν και είμαστε απλοί. Ότι μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε… Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή” πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Μαρκέζη.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 

Scroll To Top