Μαρία Μενούνος: Μιλάει για τον γάμο της και για την περιπέτεια με την υγεία της

Μαρία Μενούνος: Μιλάει για τον γάμο της και για την περιπέτεια με την υγεία της
Η Μαρία Μενούνος είναι μία από τις Ελληνίδες γυναίκες που έχουν καταφέρει να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και μίλησε για τον παραμυθένιο γάμο της, τον σύζυγό της, την καριέρα της, το πρόβλημα υγείας της μητέρας της αλλά και την περιπέτεια που είχε με την δική της υγεία το 2017.

Όσον αφορά το γάμο της στην Ελλάδα, η δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Το νυφικό μου πραγματικά το ερωτεύτηκα, ήταν ό,τι ωραιότερο έχω δει μέχρι σήμερα, ήταν όλο ζωγραφισμένο στο χέρι. Έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη στον κουμπάρο μου, Σωτήρη, και στον μπαμπά μου που οργάνωσαν τα πάντα για εμένα. Ακούγεται αστείο το ότι δύο άντρες κατάφεραν να ετοιμάσουν ένα γάμο που ξεπέρασε την μεγαλύτερη προσδοκία μου».Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για την Μαρία, καθώς το ένα χτύπημα της ζωής διαδεχόταν το άλλο. Η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο: «Η μαμά μου σήμερα είναι πολύ καλά. Ο όγκος έχει μειωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ένα θαύμα αυτό που συνέβη. Καθημερινά ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είναι αφιερωμένη η ορθόδοξη εκκλησία που έχουμε στο Λος Άντζελες».Λίγο καιρό μετά, η Μαρία διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, ωστόσο πλέον πιστεύει πως για κάποιο λόγο έγινε και αυτό: «Ειλικρινά πλέον πιστεύω ότι ήταν δώρου Θεού. Έπρεπε να αλλάξω την ζωή μου και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη και ας ήταν θεωρητικά όλα καλά. Όλο δούλευα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ελλάδα για να παντρευτώ. Μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα υγείας μου, η βασική μου προτεραιότητα ήταν η δουλειά μου».

Ένα από τα όνειρά της είναι να αποκτήσει παιδιά. Πριν διαγνωστεί με τον όγκο, είχε ξεκινήσει μαζί με τον Kevin διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποίησης: «Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας».
Scroll To Top