Σε γνωστό παραθαλάσσιο στέκι των νοτίων προαστίων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού YOU τη Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλο, το πιο αμφιλεγόμενο ζευγάρι στο φετινό Master Chef.
Στην παρέα τους όμως ήταν άλλη μια παίκτρια του παιχνιδιού η Κατερίνα Λένη!

Το ζευγάρι μόλις πληροφορήθηκε πως η Κατερίνα ήρθε πρόσφατα από τη Γερμανία όπου διαμένει, στην Ελλάδα για λίγες ημέρες, κανόνισε να συναντηθούν από την πρώτη στιγμή μαζί της.

Πρώτο θέμα συζήτησης στο τραπέζι ήταν το παιχνίδι και όσα έζησαν -η Κατερίνα διαρκώς ζητούσε λεπτομέρειες για όσα δεν πρόλαβε να βιώσει στο «MasterChef» μετά την αποχώρησή της- ενώ είχαν την ευκαιρία να πουν και τα επαγγελματικά τους νέα, καθώς και στους τρεις οι προτάσεις έπεσαν βροχή μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ήδη η Μαρία και ο Δημήτρης έχουν αναλάβει την επιμέλεια του μενού στο νέο μπαρ εστιατόριο «Jasmine sky lounge» στην Κηφισιά, θα αναλάβουν και δύο εστιατόρια των νοτίων προαστίων, ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο θα τους δούμε να δημιουργούν το καινούριο κανάλι τους στο Youtube.

Η Μαρία και ο Δημήτρης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Εκείνος να την αγκαλιάζει, να την κοιτά στα μάτια, να τη φιλά τρυφερά και εκείνη να τον καμαρώνει και να τον ταΐζει στο στόμα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!