Μαρία Μπεκατώρου: «Θα ήθελα πολύ να είμαι στο θέατρο…»

Μαρία Μπεκατώρου: «Θα ήθελα πολύ να είμαι στο θέατρο…»

Καλεσμένη στην εκπομπή dot. ήταν το Σάββατο η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μίλησε για πολλές πτυχές του εαυτού της και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όνειρο της είναι να ανέβει στο θεατρικό σανίδι.
 
Μάλιστα, όπως ανέφερε στη συνέντευξη της έχει δεχτεί προτάσεις από δύο μιούζικαλ.«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι στην τηλεόραση. Τελικά δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά. Θα ήθελα πολύ να είμαι στο θέατρο και θα ήθελα κάποια στιγμή πριν μεγαλώσω πολύ να μου δοθεί η ευκαιρία να το ζήσω σαν εμπειρία για να δω τελικά αν μπορώ να τα καταφέρω. Και το όνειρο που ήθελα να κάνω από μικρή, μέσω αυτής της δουλειάς, δεν πειράζει, αν μπορώ να τα καταφέρω και να παίξω. Θα ήθελα πολύ να παίξω. Όχι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θα ήθελα όμως να ζήσω αυτό της σκηνής, της κουίντας. Αυτό που μικρή έκλεινα τα μάτια και το σκεφτόμουν. Μου το έχουν προτείνει. Μου είχε κάνει πρόταση ο Γιώργος Βάλαρης για αυτό που έκανε με τα ’80s, αλλά επειδή είχε πολύ τραγούδι και χορό, λέω ασ’ το καλύτερα. Μετά ήταν άλλη μια πρόταση που δεν μπορώ να την πω γιατί ήταν πολύ στο παρά 2 να το αποφασίσω, αλλά κάτι έγινε και δεν το καταφέραμε. Ήταν μιούζικαλ», ανέφερε η Μαρία Μπεκατώρου.

Scroll To Top