Μαρία Πετεβή: «Όταν μάθαμε το τέλος έβαλα τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να…»

Μαρία Πετεβή: «Όταν μάθαμε το τέλος έβαλα τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να…»

 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαρία Πετεβή, η οποία ενσαρκώνει την Πηνελόπη στις «Άγριες Μέλισσες» και μίλησε για τον τηλεοπτικό της σύζυγο Κλεομένη, κατά κόσμον Θανάση Κουρλαμπά, δεν σταμάτησε στιγμή να δηλώνει πόσο τον αγαπά και τον εκτιμά ως άνθρωπο και συνάδελφο. 

Μάλιστα, η Μαρία Πετεβή αποκάλυψε πως όταν έμαθε ότι θα αποχωρήσει από τις «Άγριες Μέλισσες» και διάβασε το τέλος του Κλεομένη, έβαλε τα κλάματα.

«Τον Θανάση τον λατρεύω. Θέλω να πω κάτι. Όταν μάθαμε το τέλος, έβαλα τα κλάματα. Δεν ήθελα με τίποτα να φύγει από τη σειρά. Και αφού επιστρέψαμε από τις διακοπές, που εκεί έγιναν τα τελευταία γυρίσματα, το καλοκαίρι… Εκεί να δεις τρέλα.

Ήταν σα να λείπει ο άνθρωπος αλήθεια. Καθόμασταν στην τραπεζαρία που έχουμε πάντα τις ίδιες θέσεις και πάντα ο Θανάσης κάθονταν δίπλα μου. Και όπως αρχίζουμε να μιλάμε και να κάνουμε πρόβα, κοίταξα δίπλα και έβαλα τα κλάματα. Μόλις με είχαν βάψει. Είχαμε δεθεί πάρα πολύ, με βοήθησε πολύ. Είναι τρομερός άνθρωπος. Είμαι υπέρ-τυχερή που τον συνάντησα» εξήγησε η Μαρία Πετεβή.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top