Η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή «Mega Stories» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου, αλλά και την αντίδραση του γιου τους, Νικόλα. Η ηθοποιός τόνισε ακόμη πως ποτέ δεν ήθελε άλλο παιδί, ενώ αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου της, να πάει να ζήσει με τον πατέρα του και τις αδελφές του.

«Όταν χωρίζεις βιώνεις κάποιο πένθος. Όταν χωρίσαμε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα το πω στο παιδί. Ήταν δυο χρόνων. Ο Νικόλας είχε φοβερή αδυναμία στον Μάριο. Το βράδυ ήθελε τον μπαμπά του. Τη μέρα που μετακόμισε ο Μάριος, το βράδυ πήδηξε από το κρεβατάκι του και ήρθε και έπεσε στη θέση του πατέρα του. Εγώ έμεινα ακούνητη, έκανα ότι κοιμάμαι. Και λέω τώρα τι να κάνω; Τι είναι σωστό; Δεν αναρωτήθηκε ποτέ. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος μου. Δε μπορούσα να του εξηγήσω πως έχουμε χωρίσει. Αλλά κάπως δεν χρειάστηκε. Ήξερε.

Κάναμε πλάκα με τον Μάριο… Ο Μάριος έκανε άλλα δυο παιδιά. Και κάποια στιγμή εγώ έλεγα ότι κάποια στιγμή θα πει “γιατί ο μπαμπάς μου ζει με τις δύο αδερφές μου;”. Ο Μάριος τον ήθελε. Ήθελε και τα τρία παιδιά του μαζί. Ο Μάριος μένει στο ίδιο σπίτι. Έφυγα εγώ για να μην αλλάξει ο Νικόλας δωμάτιο. Με τον Μάριο είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και ουσιαστικά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Κάναμε το εξής. Όσο μένει μαζί μου αποφασίζω εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Όλο αυτό κούμπωσε. Μου λείπει πολύ τώρα. Δεν ήθελα ποτέ άλλο παιδί. Αυτό το παιδί μου λείπει» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Σολωμού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!