Μαρία Σολωμού: Η απάντησή της για τις δηλώσεις που έκανε για τη Θεία Κοινωνία

Μαρία Σολωμού: Η απάντησή της για τις δηλώσεις που έκανε για τη Θεία Κοινωνία

 

Η Μαρία Σολωμού, πριν από λίγες ημέρες έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με την Θεία Κοινωνία, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα. Έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή αλλά λόγω της Πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω. Δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα, πιστεύω και θα κοινωνήσω το σώμα και το αίμα του Χριστού. Ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη» είχε πει η ηθοποιός.

Η ίδια, μετά την επίθεση που δέχτηκε, μίλησε ζωντανά το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και έδωσε τη δική της απάντηση.

«Αυτό το θέμα από ό,τι κατάλαβα έγινε λίγο σίριαλ. Δεν ξέρω αν έχω ακούσει τα εξ αμάξης ακριβώς, γιατί δεν τα παρακολουθώ. Αλλά φαντάζομαι ότι ναι. Εγώ μίλησα για μένα, δεν είπα ποτέ παραδειγματιστείτε ή ελάτε όλοι μαζί. Με ρώτησαν στο Βήμα της Ορθοδοξίας και θεώρησα καθήκον μου να πω την αλήθεια, ειδικά σε ένα σάιτ που ασχολείται με αυτό το πράγμα. Καταλαβαίνω πως γίνεται αναδημοσίευση. Μίλησα πολύ προσωπικά, γιατί η πίστη είναι πολύ προσωπική.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top