Μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Σολωμού ήταν αρκετή για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Η γνωστή ηθοποιός που από την αρχή συμμορφώθηκε στο «μένουμε σπίτι» μέσα στην ημέρα θα πρέπει να βγάλει έστω και για λίγο το σκύλο της βόλτα, αλλά και να κάνει κάποιες απαραίτητες δουλειές, καθώς πλέον ζει μόνη στο σπίτι. Έτσι, αυτές τις μέρες, πήρε το ποδήλατό της και έκανε τη μοναχική βόλτα της. Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είχα τ´ ονειρό μου, το ποδήλατο μου… Ένα μικρούλι σπαστό ποδηλατάκι, αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια… πόσες βόλτες, ποσά πάνω κάτω… πόσες κουβέντες… γιατί του μιλάω κιόλας… η ώρα η δίκη μου, την ώρα που πέφτει ο ήλιος, εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω … είχα να το πιάσω από πέρσι… αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει…. Γεια σου πάλι!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Μετά από αυτή την ανάρτηση ακολούθησαν ποικίλα σχόλια με πολλούς να την «κατηγορούν» που δεν μένει σπίτι εν μέσω καραντίνας.

Η Μαρία Σολωμού, όμως, με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα απάντησε στα σχόλια λέγοντας: «Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε στο σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω».

Τέλος, η Μαρία Σολωμού τόνισε πως μένουμε σπίτι και παρότρυνε όλους να κάνουν το ίδιο.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!