Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του «Θάρρος ή αλήθεια» του Φίλιππου Ιωάννου (Fipster) στο κανάλι του στο youtube, μίλησε, μεταξύ άλλων, στον γιο της και τη γνωριμία του με τον Mente Fuerte.

«Ο γιος μου δεν μου έχει τίποτα για όσα έχω κάνει. Είναι αγόρι και όσο μου λέει ο Αλέξανδρος τα προσωπικά του, άλλο τόσο του λέω και εγώ τα δικά μου. Έρχονται οι φίλοι του σπίτι και φέρνω και εγώ φίλους μου, βλέπει μαζί ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Τυχαίνει να βγούμε και όλοι έξω αλλά γενικά δεν μου λέει τίποτα. Θα κριτικάρει μόνο πολύ απ’ έξω, θα καταλάβω εγώ από το ύφος του ποιους συμπαθεί.

Τον Mente Fuerte τον συμπαθεί, βέβαια δεν είναι και η μουσική που ακούει πια, οπότε κάνουμε πάρα πολύ πλάκα γιατί τον πειράζει πολύ τον γιο μου, του λέει “Έλα ρε τι είναι αυτά που ακούς;”», ανέφερε η Μαρία Σολωμού για τον γιο της Αλέξανδρο, που απέκτησε από την σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.

Όσο για τη δική της γνωριμία με τον τράπερ; Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε: «Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό».

Στη συνέχεια η ηθοποιός έκανε μια απολαυστική φάρσα στον Mente Fuerte, τον οποίο πήρε τηλέφωνο και του είπε πως θέλει να βγάλει το δικό της τραπ κομμάτι.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα (από το 30:17’ και μετά)

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!