Μαρία Τζομπανάκη για τον σύζυγό της: «Είναι νεότερος από μένα...»

Μαρία Τζομπανάκη για τον σύζυγό της: «Είναι νεότερος από μένα...»

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Ντίνο Αυγουστίδη αλλά και στον τωρινό σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη.

Όσον αφορά τον πρώην σύζυγό της, Ντίνο Αυγουστίδη: «Παίζει ρόλο η εμπειρία κι η ανατροφή μας. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια. Ο Ντίνος προέρχεται από την Μικρά Ασία, άλλες καταβολές κι αριστερή οικογένεια. Μια πιο ανοιχτή σκέψη για αυτές τις σχέσεις.

Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση… Έπρεπε να τελειώνει αυτό»

Για τον τωρινό σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη η Μαρία Τζομπανάκη είπε: Πολύ σκληρή πόλη η Νέα Υόρκη και μεγάλος ανταγωνισμός. Βραβεύτηκα για συνεργασίες μου εκεί. Ήθελα αυτό που συμβαίνει τώρα, το ένα πόδι εκεί και η ρίζα μου στην Ελλάδα. Τον σύζυγο μου τον λέω Κύρο Γρανάζη. Ο Γιάννης είναι επιστήμονας και έχει αναλυτική σχέση για όλα, είναι πολύ έξυπνος και δοκιμασμένος. Είναι νεότερος από μένα. Δεν θα μπορούσα με άντρα μεγαλύτερο. Έχει απίστευτο χιούμορ. Το βλέμμα με τραβάει σε έναν άντρα».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top