Η Μαριαγάπη Ξυπολιά για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου, με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτευτήκαν κατά τη διάρκεια του GNTM.

Το μοντέλο επιβεβαίωσε στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή τον χωρισμό τους ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, κυρίως λόγω της απόστασης.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Πλέον δε μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι, αλλά όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται.

Μια σχέση από απόσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Θέλει θέληση κι από τους δύο. Την είχαμε αυτή τη θέληση για πολύ καιρό, αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να κουραζόμαστε κι οι δύο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα. Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγά σιγά διαλύεται αυτό. Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα κι από τη δουλειά μας κι από τα προσωπικά μας. Οπότε αυτό κάνει clash κι έπαιξε ρόλο και το timing και η πίεση που φάγαμε από τη δημοσιότητα, όταν βγήκαμε από το GNTM.

Με τον Αιμιλιάνο ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Δεν είναι κάτι απλό να τον διαγράψεις. Για αυτό και δεν βρίσκω νόημα να διαγράφω φωτογραφίες. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω, όταν το νιώσω» ανέφερε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!