Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ότι έχω δημιουργήσει στον Γ. Λιβάνη»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για ότι έχω δημιουργήσει στον Γ. Λιβάνη»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τη Δευτέρα το μεσημέρι ήταν καλεσμένη στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it. Η πρώην παίκτρια του Survivor που μπήκε στο ριάλιτ επιβίωσης από την πρώτη μέρα και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, μίλησε για τον Γιώργο Λιβάνη και το αν ισχύει το ειδύλλιο που είχαν ξεκινήσει πριν εκείνη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η νεαρή κοπέλα, αποκάλυψε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του κάτι που θέλει όμως να κάνει ενώ όπως είπε κατανοεί πλήρως το ενδεχόμενο να έχει παρεξηγήσει κάτι στη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη. 

«Έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν είπε τίποτα κακό για μένα ποτέ. Δεν έχω προλάβει να συζητήσω μαζί του, θέλω όμως να κάνω μια συζήτηση μαζί του. Δεν έδωσα κάποιο μήνυμα στον Τριαντάφυλλο να του μεταφέρει κάποιο μήνυμα. Στην αρχή είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου να του μεταφέρουν κάποιο μήνυμα. Είναι λίγο περίεργο και εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη γενικά.

Ο καθένας θα αντιδρούσε έτσι ή πολύ χειρότερα γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη θα μπορούσε εύκολα να παρεξηγηθεί. Γι΄ αυτό θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του γιατί δεν είμαι κοπέλα που θα παίξει σε διπλό ταμπλό.Τον σέβομαι, τον εκτιμάω και είμαι πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και πάλι στον Σάκη Κατσούλη με πολύ τρυφερά λόγια με αποτέλεσμα η Ιωάννα Μαλέσκου να της πει πως αυτό είναι το κάρμα της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top