Μαριάννα Πουλμέντη: Δεν σταματά να σχολιάζει την Κατερίνα Λένη ακόμη και μετά την αποχώρησή της!

Μαριάννα Πουλμέντη: Δεν σταματά να σχολιάζει την Κατερίνα Λένη ακόμη και μετά την αποχώρησή της!

 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας του MasterChef παρακολουθήσαμε την πρώτη ομαδική δοκιμασία, μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη. Οι δύο ομάδες, οι μπλε και οι κόκκινοι, διαγωνίστηκαν σε μια δοκιμασία απαιτήσεων με απούσα την αγαπημένη κομμώτρια του διαγωνισμού.

Την αποχώρηση, ωστόσο, της Κατερίνας Λένη φαίνεται πως θέλησε να θυμίσει τόσο στους παίκτες του MasterChef όσο και στο τηλεοπτικό κοινό η Μαριάννα Πουλμέντη.

Αφορμή στάθηκε η "μετακόμιση" του Διονύση σε νέο δωμάτιο. «Ο Διονύσης είναι σε καινούργιο δωμάτιο από σήμερα, από χθες το βράδυ για την ακρίβεια! Έχει πει στο ρετιρέ. Θα του πρότεινα να μην το κάνει γιατί είναι σαν να πάει σε ένα σπίτι το οποίο είναι στοιχειωμένο» σημείωσε χαρακτηριστικά, στην κάμερα του MasterChef, η Μαριάννα Πουλμέντη.

Αμέσως μετά, στην δοκιμασία, η διαγωνιζόμενη του MasterChef θέλησε να «πειράξει» τον Γιώργο Λασκαρίδη με αφορμή την Κατερίνα. «Χαίρομαι πάρα πολύ Κατερίνα που έφυγες και δεν θα καταφέρεις να βγάλεις τον Γιώργο έξω! Και ναι, θα φτάσει στον τελικό! Θα έρθεις να τον δεις» τόνισε, σε έντονο ύφος στην κάμερα, η Μαριάννα Πουλμέντη.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top