Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ), την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, διοργανώνοντας μεγάλη εκδήλωση, σε ανάμνηση της ημερομηνίας γέννησης του μεγάλου ακτιβιστή, ιδεολόγου και ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.

Η Μαριάννα Λάτση βραβεύτηκε για την προσφορά της στην εκδήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ), η οποία βρέθηκε μαζί με την κόρη της Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Η κ. Λάτση τιμήθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης για το φιλανθρωπικό της έργο.

Η Μαριάννα Λάτση πήγε στην εκδήλωση φορώντας λιλά κοστούμι που ταίριαζε απίστευτα με τα κατάξανθα μαλλιά της, το οποίο συνδύασε με έντονο μωβ τοπ και χρυσή τσάντα Luis Vuitton.

Μαζί της ήταν η κόρη της Εριέττα Κούρκουλου Λάτση η οποία φόρεσε ένα μίντι μαύρο φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο και το συνδύασε με nude γόβες. Το φόρεμά της ήταν αμάνικο και μαζί της είχε τον σύζυγό της Βύρων Βασιλειάδη.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύπλευρη ανθρωπιστική τους προσφορά προς την Ελληνική κοινωνία. Επίσης, στον περιβάλλοντα χώρο του Ζαππείου Μεγάρου υπήρχε μεγάλη έκθεση οχημάτων και εξοπλισμού του Ε.Ε.Σ.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency