Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η Μαρία Καρλάκη, η οποία αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην ψυχολογική και σωματική κακοποίηση που δέχτηκε στο παρελθόν από σύντροφό της.

«Όταν το είπα ο κόσμος δεν ήταν ο κόσμος να το ακούσει. Γιατί είμαστε πατριαρχική οικογένεια… Τώρα ο κόσμος είναι έτοιμος να το ακούσει. Χάρηκα που μίλησα για να δείξω ότι υπάρχει λύση… Έχουν περάσει κάποια χρόνια. Ακόμα και τώρα αν μου σηκώσεις το χέρι θα τρομάξω. Δεν τον κατήγγειλα, δεν είχα τη δύναμη να το κάνω.» είπε η Μαρία Καρλάκη.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Πέρασε ο καιρός και τον συγχώρεσα μέσα μου. Θέλω να είναι καλά, δεν έχουμε ξαναμιλήσει από τότε. Αν τον δω στον δρόμο θα του μιλήσω».

Σε άλλο σημείο η Μαρία Καρλάκη είπε:  «Αυτός μισούσε τις γυναίκες. Είναι θέμα οικογένειας. Δεν καταλαβαίνει ότι έχει λάθος. Αυτό που θα πω μπορεί να ακουστεί λίγο βαρύ αλλά όταν εμένα μου πιάνεις το κεφάλι και μου το χτυπάς κάτω, μπορεί να πεθάνω. Αυτοί οι άνθρωποι για εμένα είναι εν δυνάμει δολοφόνοι…

Ο άνθρωπος αυτός με έκανε να πιστεύω ότι δεν είμαι όμορφη, ότι είμαι χοντρή… Όλο αυτό ξεκινάει με την ψυχολογική βία. Σε κάνει να πιστεύεις ότι χωρίς αυτόν δε πιστεύεις ότι μπορείς να ζήσεις. Έπαιρνα συνέχεια στον Σύλλογο Κακοποιημένων Γυναικών. Μια φορά που ήταν υπερβολικά ευέξαπτος, μπήκα στο μπάνιο και τις πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως να το διαχειριστώ. Εκείνη τη μέρα γλίτωσα και δε μου επιτέθηκε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!