Ήταν το 2018 όταν ο φακός είχε καταγράψει μια άτυχη στιγμή ανάμεσα στη βασίλισσα Letizia της Ισπανίας και την πεθερά της Sofia την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα.

Συγκεκριμένα, ο φακός κατέγραψε την τέως βασίλισσα Sofia να ποζάρει υπερήφανη και χαμογελαστή έχοντας στην αγκαλιά της τις δυο εγγονές της, τη 12χρονη Leonor και τη 10χρονη Sofia.

Αυτό ωστόσο φάνηκε ότι δεν άρεσε στην βασίλισσα Letizia, η οποία μπήκε μπροστά τους προσπαθώντας να χωρίσει την κόρη της από την πεθερά της.

Λίγη ώρα αργότερα, πεθερά και νύφη φάνηκαν να έχουμε μια έντονη συζήτηση.

Μετά το συμβάν, η σύζυγος του Παύλου, Marie Chantal πήρε θέση για το περιστατικό μέσω twitter γράφοντας: «Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης! Πω, πω, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η βασίλισσα Letizia και η Marie Chantal από φίλες να γίνουν άσπονδες εχθροί.

Ωστόσο αυτό φάνηκε να αλλάζει με αφορμή τη συνάντηση των δύο γυναικών στην Αθήνα, στη συνάντηση που είχαν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η βασίλισσα Letizia και η Marie Chantal άφησαν τις διαφορές τους στο παρελθόν και έγιναν ξανά φίλες. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν να είναι.

Το δείπνο που τις έφερε κοντά

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θέλοντας να τιμήσει τους εστεμμένους και υψηλούς προσκεκλημένους που ήρθαν στην Αθήνα για να το αποχαιρετήσουν, παρέθεσαν ένα δείπνο για 50 άτομα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Οι δυο γαλαζοαίματες κυρίες απαθανατίστηκαν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές και τίποτα δεν έδειχνε πως πέντε χρόνια πριν οι δυο τους είχαν έρθει σε ρήξη.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι σχέσεις της συζύγου του Παύλου και της βασίλισσας της Ισπανίας, αποκαταστάθηκαν και η ρήξη τους αποτελεί πλέον παρελθόν.