Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, το οποίο εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες.

«Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Νέους στόχους, νέα ξεκινήματα. Πάντα υπάρχει φημολογία επανασύνδεσης. Έχουμε πολύ καλή σχέση, έχουμε αποκαταστήσει και την επικοινωνία για χάρη του παιδιού. Αυτό όμως είναι παρελθόν, να πούμε τα καινούρια μας, τα ωραία μας», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Εγώ αυτό που ένιωσα ήταν σαν να έπεσα από ουρανοξύστη και προσγειώθηκα. Πρέπει να στηρίξεις το παιδί σου, να μην σε βλέπει στενοχωρημένη. Δεν ξέρω αν το κατάφερα και πολύ αυτό, γιατί πράγματι ήμουν πολύ άσχημα. Δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν μπορούσα να δουλέψω. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα, θέλω να τα ξεχάσω,» πρόσθεσε.

«Είναι ματαίωση μιας ολόκληρης ζωής. Νιώθεις ότι είναι πένθος, η απώλεια ενός δικού σου ανθρώπου. Είναι χειρότερο από το πένθος. Γιατί στο πένθος ο άλλος δεν απομυθοποιείται. Φεύγει από τη ζωή και σου μένει και καλή ανάμνηση. Όταν αντιμετωπίζεις το άδειασμα ενός ανθρώπου που τον έχεις πιστέψει πάρα πολύ ισοπεδώνεσαι. Κάποιοι από τους φίλους μου εξαφανίστηκαν. Οπότε κάναμε έναν πολύ ωραίο απολογισμό, μια εκκαθάριση», κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!