Μαρίνα Πατούλη: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαζυγίου μου και είμαι πολύ χαρούμενη»

Μαρίνα Πατούλη: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαζυγίου μου και είμαι πολύ χαρούμενη»


Στο live του Σαββάτου στο «Just the 2 of us», ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως η Μαρίνα Πατούλη με τον coach της Στέλιο Διονυσίου, είναι το νέο ζευγάρι του show.

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου εμφανίστηκαν στην σκηνή του J2US και ερμήνευσαν το κομμάτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ «Η αγάπη θέλει δύο» και συγκέντρωσαν 32 βαθμούς.

Λίγο μετά το τέλος του τραγουδιού η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε στον αέρα του J2US πως βγήκε το διαζύγιο της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Η ζωή προχωράει όταν κλείνει ένας κύκλος, πρέπει να μεταδώσουμε το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ανοίγουν νέοι κύκλοι και πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση εγώ λοιπόν κάνω την επανεκκίνηση μου. Θα σας εκμυστηρευτώ λοιπόν πως σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας βλέπει ότι εμένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαζυγίου μου και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάει ο ένας τον άλλον και θέλω να μεταδώσω και αυτό το μήνυμα. Προχωράμε δυνατά με αισιοδοξία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top