Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο»

Μαρίνα Σάττι: «Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο»

 

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν η Μαρίνα Σάττι, η οποία εξήγησε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως έφηβη, λόγω της καταγωγής της από το Σουδάν και γιατί ντρεπόταν όταν ο πατέρας της, την περίμενε έξω από το φροντιστήριο.

«Ο πατέρας μου είναι από το Σουδάν. Το Σάττι είναι το αληθινό μας επίθετο, δεν το έχω αλλάξει. Μου στέλνουν ότι υπαρχει μια φυλή στην Ινδία αλλά δεν ξέρω περισσότερα. στο Έχω πάει αρκετές φορές στο Σουδάν και ήταν πολύ ωραία. Δύσκολα βέβαια τα πράγματα εκεί αυτή την περίοδο. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα να σπουδάσει Ιατρική, όπου και γνώρισε την μητέρα μου η οποία ήρθε στην Αθήνα από την Κρήτη, επίσης να σπουδάσει.

Έχω έναν αδερφό ο οποίος ζει στην Αγγλία και δουλεύει εκεί. Τον αγαπάω πάρα πολύ, όπως και αυτός εμένα. Είναι μικρότερος αλλά πάντα ήταν ο πιο… σοφός της σχέσης μας, με πρόσεχε και με συμβούλευε. Δεν ασχολείται με το τραγούδι, είναι δικηγόρος. Σπούδασα για τρία χρόνια αρχιτεκτονική, αλλά όσα έμαθα εκεί τα βλέπω μπροστά μου στη μουσική και τη σύνθεση. Μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά ηθελα να έρθω στην Αθήνα για να γίνω ηθοποιός.

Ντρεπόμουν να έρθει να με πάρει ο πατέρας μου από το φροντιστήριο. Είναι μαύρος στο δέρμα και δεν ήταν συνηθισμένο ειδικά τότε και στην Κρήτη να βλέπουν έναν μαύρο άνδρα. Η γιαγιά μου στο Ηράκλειο είδε πρώτη φορά μαύρο άνδρα από κοντά, όταν γνώρισε τον πατέρα μου. Θαυμάζω τη μαμά μου για εκείνη την εποχή.

Σήμερα φυσικά είναι αστεία αυτή η κουβέντα. Δεν ξέρω αν τα παιδάκια στο σχολείο το έλεγαν για να σε πονέσουν, νομίζω πως απλά ήταν λίγο σκληρά. Τα Χριστούγεννα που πήγα στην Κρήτη κάναμε πρώτη φορά μετά το Λύκειο μια συνάντηση με τους συμμαθητές. Ήρθε ένας πολύ αγαπημένος συμμαθητής και μου είπε πόσο άσχημα ένιωσε όταν είδε  να μιλώ για το bullying που δεχόμουν για τον πατέρα μου στο σχολείο. Ήταν ανάμεσα στα παιδιά που έκαναν σχόλια τότε» είπε η Μαρίνα Σάττι.

Παράλληλα η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε μάλιστα τον λόγο που είχε να δει τον πατέρα της 13 ολόκληρα χρόνια.

«Είχα να δω τον μπαμπά μου 13 χρόνια, μέχρι το 2013 που ξαναβρεθήκαμε όταν ήρθε εδώ. Γιατί έφυγε εκείνος, έφυγα εγώ από την Κρήτη στην Αθήνα και μετά από την Αθήνα πήγα στην Αμερική για να σπουδάσω, γύρισα και έτσι πέρασαν 13 χρόνια». εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σάττι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top