Ο Μάριος Αθανασίου την Πέμπτη 20/10 παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην υπόθεση του Κολωνού ενώ αποκάλυψε ένα παρόμοιο περιστατικό που του είχε τύχει στα 17.

«Υπήρχαν κατά καιρούς αρκετά τέτοια περιστατικά στην ελληνική κοινωνία… Η αναφορά μου όμως, ήταν τα κυκλώματα και όχι στα μεμονωμένα περιστατικά. Στα μεμονωμένα περιστατικά ξέρεις ότι πρέπει να φυλάγεσαι. Δεν αλλάζει η ζωή μας τώρα, από αυτό το περιστατικό, από πριν έπρεπε να έχουμε το νου μας… Τα κυκλώματα λειτουργούν και με αυτούς που δίνουν λεφτά και με αυτούς που βγάζουν και αυτό το πράγμα όλο και περισσότερο ανοίγει και όσο πιο πολύ ανοίγει τόσο πιο πολύ συγκαλύπτεται. Αυτό γίνεται» είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

«Προσπαθώ να φιλτράρω λίγο τις πληροφορίες για να μην έρχονται με τον όγκο που τα μεταδίδει η τηλεόραση… Είμαι ένα βήμα πίσω γιατί η πρόληψη είναι το πιο σημαντικό… Εγώ απομυθοποιώ με έναν τρόπο την πράξη για να μην φοβάται και κλειστεί στον εαυτό για όλη του τη ζωή. Εγώ λοιπόν, μίλησα στα παιδιά, λέγοντάς τους ότι έχει συμβεί και σε εμένα. Μου έχει συμβεί με έναν πολύ μικρό τρόπο να με παρενοχλήσουν στα 17 σε ένα ταξί. Όταν το μετέφερα στο παιδί του εξήγησα όλα τα συναισθήματά μου για να καταλάβει ότι αν συμβαίνει κάτι πρέπει να το πει» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο πρωινό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Δείτε περισσότερα:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!