Μάριος Γεωργιάδης: Πολιτικός γάμος για τον γιο του Βασίλη Λεβέντη λίγο πριν γίνει πατέρας

Μάριος Γεωργιάδης: Πολιτικός γάμος για τον γιο του Βασίλη Λεβέντη λίγο πριν γίνει πατέρας

Ο γιος του Βασίλη Λεβέντη σε λίγες ημέρες θα ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου μαζί με την έγκυο σύντροφό του.

Ο πρώην βουλευτής και επιχειρηματίας, Μάριος Γεωργιάδης και η σύντροφός του, Ρία Τσούμα, ετοιμάζονται να κάνουν πολιτικό γάμο λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Μάριος Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων είπε: «Θα παντρευτούμε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, όπου θα έχουμε την τιμή να κάνει την τελετή ο δήμαρχος της περιοχής και προσωπικός μου φίλος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος».

Αναφερόμενος στον ερχομό του μωρού του ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου στην αγκαλιά μου. Όπως γνωρίζεις, έχω ήδη δύο παιδιά, την Αναστασία – Μαρίνα, που είναι 13 ετών, και τον Στέλιο -Βασίλη, που είναι 10 ετών, και περιμένουν πώς και πώς το αδελφάκι τους. Το όνομα του παιδιού με το καλό όταν γεννηθεί έχουμε αποφασίσει να είναι Βασίλειος και μάλιστα θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, αφού έτσι λένε και τον πατέρα μου και τον πεθερό μου. Το παιδί, πρώτα ο Θεός, θα το βαπτίσουμε το επόμενο καλοκαίρι στην Παναγιά της Τήνου».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top