Μάρκος Σεφερλής: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ήταν και πόσα έχασε!

Μάρκος Σεφερλής: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ήταν και πόσα έχασε!

Σε αυστηρή δίαιτα έβαλε τον Μάρκο Σεφερλή η Έλενα Τσαβαλιά, βλέποντας τον δείκτη της ζυγαριάς του να ανεβαίνει... επικίνδυνα. Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός κωμικός υπέκυπτε όλο και περισσότερο σε γευστικούς πειρασμούς με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τα 100 κιλά.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη σύζυγο του, η οποία ως γνωστόν είναι φανατική οπαδός της υγιεινής διατροφής. «Τον έβαλε σε αυστηρό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Σε πρόσφατη μάλιστα εμφάνισή του, ο Μάρκος Σεφερλής έδειχνε φανερά αδυνατισμένος, λέγοντας πως κατάφερε να χάσει 13 κιλά. «Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική...», είπε ο ίδιος.

Όλοι γνωρίζουν πως το φαγητό είναι η μεγάλη του αδυναμία και με τη βοήθεια αυτού κατέκτησε άλλωστε και την καρδιά της συζύγου του. Η Έλενα μάλιστα έχει αδυναμία στα ζυμαρικά και παλαιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, ο Μάρκος είχε μαγειρέψει το αγαπημένο της πιάτο!

«Το φαγητό αυτό έκανε την Έλενα Τσαβαλιά να πέσει στην αγκαλιά μου χωρίς να το σκεφτεί...» αποκάλυψε ο γνωστός κωμικός για το σουφλέ του.

Έχει καταλάβει άλλωστε πως το δύσκολο δεν είναι τόσο να χάσει κιλά, όσο να διατηρήσει σταθερό το βάρος του. Με τη σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά στο πλευρό του, δεν έχει να ανησυχεί για το παραμικρό.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top