Μάρκος Σεφερλής: Στα δικαστήρια με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0»

Μάρκος Σεφερλής: Στα δικαστήρια με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0»

 

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί ο Μάρκος Σεφερλής με τον χρόνια συνεργάτη του Μάνο Καμπίτη για τα δικαιώματα της ταινίας «Χαλβάη 5-0»

Όπως αποκάλυψε χθες σε ρεπορτάζ του ο Γρηγόρης Μελάς, πριν από ημέρες η ταινία «ανέβηκε» σε συνδρομητική πλατφόρμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ήθελε να πληρώσει και να την κατεβάσει για να την δει.

Ξαφνικά όμως… χάθηκε από τη βιντεοθήκη τους μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καμπίτης. Ο ίδιος υποστήριξε πως όχι μόνο δεν έχει πληρωθεί, αλλά ούτε έχει υπογράψει την απαιτούμενη σύμβαση με την παραγωγό εταιρεία.

Έτσι ο κατέφυγε στη δικαστική οδό κάνοντας ασφαλιστικά μέτρα για να κατέβει η ταινία και να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

Το πρωί της Τετάρτης προβλήθηκε στο «Πρωινό», η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Σαρρή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, ο κ. Καμπίτης είχε καταφύγει στη δικαιοσύνη για το ίδιο ακριβώς θέμα άλλες δυο φορές. Στο τέλος Φεβρουαρίου και στα μέσα Ιουνίου. Μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Σαρρή ο Μάνος Καμπίτης καταδικάστηκε να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, αποκάλυψε πως πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του Μάνου Καμπίτη για δυσφήμιση.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top