Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α Τετ» παραχώρησε η η Μάρω Κοντού, η οποία αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον πρώην σύζυγό της Αριστείδη Καρύδη-Φουκς αλλά και το ειδύλλιό του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Μετά από εμένα, αφού είχαμε χαθεί, είχε μία σύντομη ερωτική σχέση με την Αλίκη. Εμείς ήδη είχαμε πει να χωρίσουμε και νομίζω ότι αμέσως μετά την Αλίκη, άρχισε να θέλει επανασύνδεση. Εγώ δεν το δέχτηκα», είπε αρχικά η Μάρω Κοντού.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Αριστείδης Καρύδης-Φουκς είχε κάνει ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας με σκοπό να την παντρευτεί. 

«Έκανε μία δήθεν απόπειρα και το έφαγα το παραμυθάκι εγώ κι έτσι παντρευτήκαμε», είπε.

«Η μαμά με είχε φροντίσει με ένα συνοικέσιο με έναν εφοπλιστή και μην έχοντας ακόμη ούτε ερωτευτεί είπα ναι. Στο τελευταίο γύρισμα γίνεται ένα τραπέζι από την παραγωγή, είμαστε όλοι και είναι απέναντί μου ο Καρύδης και μου πετάει σποράκια από πεπόνι.

Απαντάω κι εγώ με τα σποράκια και μετά σταματάει, δεν μου δίνει σημασία. Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει “εγώ με αρραβωνιασμένες δεν φλερτάρω. Και όπως δεν τον θέλω καθόλου αυτόν που έχω αρραβωνιαστεί, κι εκείνο το βράδυ έγινε ηλεκτρισμός, κάνω έτσι εγώ (πετάω τη βέρα), δίπλα η θάλασσα, και λέω “τώρα δεν είμαι”. Αυτό ήταν. Έφαγα ξύλο από τη μάνα μου, με έβρισε ο άλλος….», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Μάρω Κοντού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!