Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Σαμάνο Durek Verrett, αρραβωνιάστηκε πριν από λίγες ημέρες η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Martha Louise, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού.

Η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Harald του 5ου και της βασίλισσας Σόνιας της Νορβηγίας, η οποία είναι τέταρτη στη σειρά διαδοχής του νορβηγικού θρόνου έχει τρεις κόρες από τον πρώτο της γάμο, τη 17χρονη Maud Angelica, τη 15χρονη Leah Isadora και τη 12χρονη Emma Tallulah και ζει μία ελεύθερη ζωή χωρίς βασιλικά πρωτόκολλα.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, η πριγκίπισσα Martha σκοπεύει να μετακομίσει στην Καλιφόρνια μαζί με τα παιδιά της.

H πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Martha Louise για έξι μήνες συνεργάστηκε με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Joy Sangalang Smith για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων με σμαράγδι και διαμάντια.

Το μοναδικό δαχτυλίδι διαθέτει ένα εντυπωσιακό σμαράγδι σε σχήμα καρδιάς 3,5 καρατίων από τη Βραζιλία και γύρω γύρω 12 διαμάντια σε σχήμα ασπίδας, σχεδιασμένο να προστατεύει τον ιερό δεσμό τους από την αρνητικότητα ενώ τα τρία πρόσθετα διαμάντια σε κάθε πλευρά του μονόπετρου αντιπροσωπεύουν τις τρεις κόρες της πριγκίπισσας.

Το σμαράγδι θεωρείται αδιαμφισβήτητα έναν πολύτιμος λίθος ανεκτίμητης αξίας και σπάνιας ομορφιάς και συμβολίζει την ελπίδα και την βαθιά αγάπη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!