Μasterchef 5: Αποχώρηση με συγκίνηση και κλάματα

Μasterchef 5: Αποχώρηση με συγκίνηση και κλάματα

Ακόμα μια μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο STAR όπου για έναν επίδοξο σεφ, αυτή ήταν και η τελευταία.

Συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef.

Ο λόγος για την Λία Μακροστεργίου, την Ανούς Χεριμιάν και τον Γιάννη Αυλωνίτη οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που είχε σχέση με την ασιατική κουζίνα. Το αποτέλεσμα απογοήτευσε τους κριτές, αφού κανένα πιάτο δεν ήταν ολοκληρωμένο κι η κακή διαχείριση του χρόνου έφερε από μέτριες έως κακές προσπάθειες.

Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως κι ο guest κριτής Γιώργος Βενιέρης, αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.
Έτσι, ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν ο Γιάννης Αυλωνίτης. Μάλιστα στον εξώστη πάγωσαν, βλέποντας αυτήν την εξέλιξη και ορισμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top